LLithtech TE12100C 32650 Cylindrical Battery Pack 12v 100ah Lithium Ion Batteries
LLithtech TE4000 48V 100Ah ESS Battery Energy Storage System Lifepo4 Battery
LLithtech 10KWh 51.2V 200Ah Power Wall Home Energy System

Babagan Kita

Shenzhen Lithtech Energy Co., Ltd.

Shenzhen Lithtech Energy Co., Ltd. minangka perusahaan teknologi tinggi, khusus ing R&D, produksi lan pemasaran produk baterai lithium sing bisa diisi ulang. Sing melu riset & pengembangan, produksi, lan penjualan batere lithium berkualitas tinggi.

0
PRODUK
0
PASAR
0
NGALAMI
0
Koperasi

PRODUK KAMI

Shenzhen Lithtech Energy Co., Ltd. minangka perusahaan teknologi tinggi, khusus ing R&D, produksi lan pemasaran produk baterai lithium sing bisa diisi ulang.
Sing melu riset & pengembangan, produksi, lan penjualan batere lithium berkualitas tinggi.
;
Lithtech TE24100 2kw Lithium Battery Ups Lithium Solar Battery LCD USB Deep Cycle Telecom 24v 100ah Lifepo4 Battery Pack
Lithtech TE24200 Deep Cycle 24V 200Ah LiFePo4 Battery Pack Lithium Ion Iron Rechargeable Battery
Lithtech TE12200 Deep Cycle Lithium Ion 12V 200Ah Lifepo4 Battery For Rv/Boats/Marine Use
Lithtech ESS Powerwall Hybrid 48V 200Ah LiFePO4 Lithium Ion Battery 48V 10KWh Home Solar Storage System Battery
Lithtech TE12100C 32650 Cylindrical Battery Pack 12v 100ah Lithium Ion Batteries
Lithtech TE12300 12.8V 300Ah RV Battery Pack for Lead Acid Replacement 12V 300Ah LiFepo4 Battery
Lithtech TE2000 48V 50Ah Lithium Battery 6000 Times Cycle Life Solar Energy Storage 48V 50Ah
Lithtech TE4000 48V 100Ah ESS Battery Energy Storage System Lifepo4 Battery
Lithtech TE12100 Solar Lifepo4 12v 100ah Lithium Iron Phosphate Battery Pack
APLIKASI

BLOG

Shenzhen Lithtech Energy Co., Ltd. minangka perusahaan teknologi tinggi, khusus ing R&D, produksi lan pemasaran produk baterai Lithium sing bisa diisi ulang. 

Sing melu riset & pengembangan, produksi, lan penjualan batere lithium berkualitas tinggi.
 

Kepiye cara nemtokake manawa sampeyan kudu ngganti batere golf?

Lithtech nawakake macem-macem pilihan batere siklus jero sing bisa dipilih, Kalebu batere Lithium Lifepo4. Apa sampeyan golek batre siji kanggo kranjang golf pribadi utawa sampeyan ngatur akeh kranjang ing klub golf lan butuh akeh batere, cukup pilih modhale lan ...

2020 / Des / Sun
Cara milih batere lithium kanggo RV Camping?

Akeh kanca sing bakal nganggep masalah kasebut nalika milih batere kanggo RV: 1. Batere sing paling cocog kanggo RV? Asam timbal tradisional, utawa batere lithium? 2. Apa batere lithium sampeyan bisa ngatasi masalah Listrik kanggo RV? 3. Apa jinis batere lithium lan kapasitas ...

2020 / Des / Sun
Kepiye Cara Ngganti Kognisi Panyimpenan Baterai Surya?

  Apa Penyimpanan Baterai Surya? Baterai surya minangka unit sing meneng-menengan nalika mantra sing cerah, lan nalika panel surya mandheg ngasilake listrik, batere bisa ngeculake energi. Panyimpenan baterai surya ngidini sampeyan terus nggunakake energi sing digawe lan disimpen nalika ...

2020 / Des / Sun
Cara Nganggo Tenaga Surya Kanggo Omah Sampeyan

  Apa sampeyan duwe sistem tenaga surya sing ana, utawa arep nginstal surya ing omah sampeyan, panyimpenan energi (baterai) nawakake cara kanggo mbukak kunci kabeh kemungkinan surya. Con Edison Solutions duwe pengalaman ekstensif ing cocog panyimpenan batere karo ...

2020 / Des / Sun
Hak Cipta  2020 Shenzhen Lithtech Enegy Co., Ltd.

Pranala Cepet

KONTAK KAMI

Layang:  christine@lith-tec.com
Telp: + 86-755-23772509
Telpon: + 86-15013751033
Fax: 86-755-23772509

    

NINGGALKE PESAN

Takon basket ( 0)
0